Lugnet efter Domino

Lördagen och Visningsdagen är nu förbi. Hela dagen gick i en enda fart och allt löpte på bra. Modeller fixades, på Brödfabriken radades det fram stolar, tejpades för fönster, byggdes upp en scen och en massa massa annat. Klockan 15.00 drog den första visningen igång med ungefär 90 personer i publiken. Visningen gick bra och både vi och publiken gillade det. Därefter tog vi en liten matpaus och klockan 19.30 var vi alla tillbaka på Brödfabriken igen, redo för nästa visning.

Andra visningen var något helt annat än den första. Ganska direkt efter att vi hade öppnat dörrarna började folkmassan samla sig och kön bildas. Det kom folk efter folk efter folk efter… jaa, ni fattar. Och hur roligt var inte det! Det slutade med att vi tyvärr var tvungna att stänga dörrarna 15 minuter efter att visningen redan borde ha börjat. Eftersom det var smockfullt och vi kunde helt enkelt inte ta in mera folk. Nästan 300 personer lyckades vi ändå klämma in! 🙂

Visningen började och rullade på utan problem. Alla modeller hade ett stort leende på läpparna då de kom in från catwalken och till bakrummet hörde vi publikens jubel och rop.

Då visningen var över och modellerna och vi gick vår sista runda på catwalken kändes det otroligt mäktigt. Människor från golv till tak som applåderade och jublade. Vilken känsla, det var åt vår modevisning som alla dessa människor stod där och applåderade!

Att få ha varit med och planerat och genomfört varenda lite detalj i denna visning känns helt otroligt och overkligt. Det känns verkligen som att vår DOMINO visning blev en succe och gillades av både publiken och modeller. Nu är det över, skönt men samtidigt känns det lite sorligt eftersom hela den här tiden ändå har varit så otroligt rolig!

Allting har kretsat kring denna visning de senaste månaderna, så att nu gå tillbaka till vardagen känns inte lätt.

Tack till alla sponsorer, modeller, publiken och mina klasskamrater – detta var verkligen en erfarenhet jag aldrig kommer att glömma!

OBS, Nästan 2000 euro fick vi in, som kommer att gå oavkortat till Vasa Centralsjukhus Barnpoliklinik, Tack alla!

 

Här kommer några bilder som mamma fotade på dagsvisningen…

DOMINO (2) DOMINO (3) DOMINO (4) DOMINO (5) DOMINO (6) DOMINO (7) DOMINO (9) DOMINO (8) DOMINO (10) DOMINO (11) DOMINO (12) DOMINO (13)

DOMINO (14)DOMINO (16) DOMINO (15) DOMINO (17) DOMINO (18)

Och kvällsvisningen…

 

DOMINO (1) DOMINO (19) DOMINO (20) DOMINO (21) DOMINO (22) DOMINO (23) DOMINO (24) DOMINO (25)

En reaktion på ”Lugnet efter Domino

Lämna en kommentar