Längtan till vardagen

Julen är över och så är även detta år, nästan i alla fall. Vår jul i år var lugn och skön, precis som jag önskade. God mat och värdefull familjetid. Under juldagarna spenderade vi många behövliga timmar i soffan framför filmer på löpande band. Strax efter att julkoman hade släppt kom min mamma med hundar på besök till Vasa. Att ha henne och hundarna här var väldigt roligt och jag önskar så att hon bodde närmare. Nu har hon och de fyrbenta åkt hem igen och det är dags att på något vis hitta tillbaka till vardagen och rutiner.

Kanske kommer jag att skriva lite mera om vår jul i ett senare skede. Kanske tar vi även en tillbakablick på året som gått, vi får se vart tiden räcker till. Jag kommer att klinga in det nya året på jobb ikväll, vilket faktiskt känns helt okej. Vi passade därför på att fira in det nya året redan igår med bio och middag.

Jag har inga nyårslöften, men jag har mål att sträva mot i år. Saker jag vill uppnå, platser jag vill besöka. Drömmar jag hoppas slår in. Just nu ser jag mest fram emot att få tillbaka mina normala arbetstider, nu då julruschen är över samt att komma tillbaka till rutiner gällande kost, träning och sömn. Vardagen. Jag längtar till vardagen. Ett riktigt Gott Nytt År, så hörs vi igen år 2018 ❤ img_0948

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s