Fem händelser 

I söndags hämtade jag min nya telefon. Eller ny-gamla. Köpte en begagnad, men den var nästan ny. Väldigt nöjd hittills och fram för allt glad att jag kunde köpa den. Ekonomin har inte tillåtit sådana köp på väldigt länge.

I tisdags var vi och kollade på ett hus. Ett fint hus med en fin gård, men det var inte vårt blivande hem. Vi tyckte båda att huset saknade själ och kunde inte riktigt se oss själva bo där. Jakten fortsätter.

I igår hade jag en tolv timmars arbetsdag. Vilken tur att jag trivs på mitt jobb, timmarna gick i ett nafs och jag lärde mig mycket. Det jag lärde mig kommer jag få användning av nästa vecka då jag har kvällsskift. 

Idag skall vi handla kräftor och lite annat smått och gott. På lördagen samlas vi med ett gäng vänner hos oss och har en liten kräftskiva. Gott. Sitter ännu och klurar på lekar eller program vi kunde ha, tipsa gärna om ni vet någon bra lek som kunde passa.

På lördagen skall jag också göra något annat jag ser mycket fram emot och samtidig inleda ett nytt bloggsamarbete, som faktiskt inte har något att göra med hundar. Spännande. Vad det är, får ni veta mera om senare. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s