Hon behöver sina vänner

Bianca är en väldigt social hund och älskar att ha andra människor och hundar runt omkring sig. Hon älskar när vi får gäster och vill gärna hälsa på alla som vi möter. Jag ser hur lycklig och glad hon blir då vi träffar andra hundar, människor eller hennes kattvän Charlie. Det riktigt lyser om henne. I och med att hon är vår enda hund och inte har någon daglig kompis, så försöker jag alltid träffa andra hundar så ofta vi kan, eftersom Bianca mår så bra av det.

Den här helgen har jag varit helt ledig, så vi har passat på att träffa en hel del av våra vänner. På torsdagen träffade vi katten Charlie, de lekte med fart och fläng som de alltid gör. Igår träffade vi Tilda och fick på samma gång se hennes och hennes familjs nya hus. De hade perfekt nog en hel skog direkt bakom huset, så vi gick en härlig skogspromenad och hundarna fick springa lösa och leka. Och nu har vi nyss kommit hem från hundparken där vi träffade Mårran och en massa andra hundar som var i parken.

Nu har jag en mycket nöjd Bianca vid mina fötter, en hel full av lek och roliga träffar har vi haft hittills. Nu skall vi vänta på att den nattjobbande hussen i huset vaknar och sedan skall vi troligtvis åka och hälsa på katten Charlie igen. Trevlig fortsättning på helgen!saramariaexenia-wordpress-4

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s