Vi firade vår förlovning

Om det är något jag gillar är det att bjuda in till fest. Som person skulle jag påstå att jag är rätt så gästvänlig av mig. Gillar att ha vänner och familj runtomkring mig, ju fler desto bättre. Mycket mat, program och bra stämning.

Förra lördagen hade vi förlovningsfest. Flera av mina vänner kom ända från Södra Finland och en kom till och med hela vägen från Kiruna. Tretton personer totalt blev vi här hemma i vårt vardagsrum. Ivrig som jag är så började jag givetvis planera och fixa redan några veckor före själva festen. 

Vi hade bordet dukat fullt med mat. Smått och gott, någonting för alla. Allt från gelehjärtan till kallskuret och små tacos. Sambon hade gjort små mini pannacotta som var väldigt populära. Minitacos var också populärt. Jag hade experimenterat lite och gjort en köttröra med färskost som jag serverade på salladsblad. Trots sambons skeptiska min då jag presenterade min idé, så var de verkligen omtyckta de också.

Program hade vi också, en hel massa. Vi hade en frågesport i form av BINGO. Gästerna fick dela upp sig i lag och svara på frågor om oss som par. Fem rätt i vilken riktning som helst betydde Bingo för laget. En av våra gäster hade också gjort en frågesport till oss, där vi skulle svara på frågor om varann. Vi hade lika många rätt, tur det. Sedan fick de bygga brudklänningar av wc-papper och så delade vi med oss av olika minnen vi hade med varann.

Det enda jag har bilder på från kvällen är maten, så det är tyvärr det enda ni får se. Men vi hade verkligen en rolig kväll med många skratt. Jättefina presenter och blommor fick vi också, tack till er alla ❤ folovningsfest-2folovningsfest-6folovningsfest-7folovningsfest-1

Annonser

3 reaktioner på ”Vi firade vår förlovning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s