En duktig tjej

Jag och Lilla B har precis kommit hem från veterinären. Idag var det dags för det årliga kennelhosta-vaccinet och också ett blodprov. I våras då Bianca undersöktes för hennes magbesvär hade hon ett av njurvärden lite för högt. Efter ytterligare ett urinprov visade det sig att allt var som det skulle, som tur var. Vi fick ändå rekommendationen att ta ett nytt blodprov ett halvt år senare för att kolla upp att det inte höjts ytterligare, så idag var det dags för efterkontrollen.

Hon var så duktig min lilla tjej. Gladeligen gick hon in till kliniken och veterinären. I väntrummet hittade Bianca en kompis som hon hade intressanta diskussioner med under vår väntan. Väl inne hos veterinären stod hon alldeles stilla på bordet, både då hon fick vaccinet och då blodprovet togs. Inget krångel alls. Visserligen vände hon bort blicken från veterinären och ville inte överhuvudtaget se på henne, men hon accepterade läget och var väldigt lugn.

Även veterinären berömde henne för hur duktig hon var. En stolt matte får jag vara. Imorgon får vi svaret på blodprovet och vi hoppas att allt är som det skall vara. Håll tummarna för oss ❤13151696_10208429684872042_8310094050619648457_n.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s