Det är såhär jag vill ha det

Att kunna gå ut i trädgården och plocka ingredienser till frukosten är väl nästan för bra för att vara sant, men precis så jag vill ha det. Såhär jag vill leva. I våras köpte vi några buskar av trädgårdshallon, vi var inte säkra på att de ens skulle överleva där vi placerade dem. Men lever gör de, frodas och mår bra. Stora fina hallon kan man hitta på buskarna ännu titt som tätt. Färska bär är något av de bästa jag vet med sommaren och att kunna plocka dem i sin egen trädgård av plantor man själv planterat känns lite extra bra.

Snart skall jag och Bianca åka och träffa våra vänner Molly och Tingeling, samt en ny bekantskap av samma ras som Bianca. Efter det är det dags att fortsätta med ett projekt vi påbörjade igår kväll. Tanken var att ta en lugn lördagskväll, men då jag kom hem höll sambon på att lägga upp rullgardiner i gästrummet. Något vi tänkt på att göra länge, men eftersom fönstren där har så udda mått så behövdes gardinerna kapas av på bredden, därför har det inte blivit gjort.

Då jag såg honom göra det blev jag så inspirerad, så klockan åtta igår kväll började vi slipa våra köksstolar, några av dem. Före flytten slipade vi matbordet samt tre stolar och satte på ny olja, men de övriga tre stolarna hann vi aldrig med då. Ett projekt jag nog aldrig trodde vi skulle slutföra, men nu är det på gång. Och i något skede under dagen skall vi hinna åka och hälsa på våra vänner och deras nya hus också.

Så det blir nog en fullspäckad men rolig söndag, men först en kopp kaffe och lite hallon.

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s