Norgeresan Dag 5

Dag 5, detta skulle egentligen vara näst sista dagen på resan men blev vår sista. Tidigt på morgonen betalade vi vår stuga och lämnade Arjeplog. 50 euro för en natt i en fyra personers stuga. I ett regnigt väder fortsatte vi mot Umeå, som låg ungefär fyra timmar bort. Från den här dagen har jag inte så många bilder, kameran låg nerpackad i väskan för det mesta. saramariaexenia.wordpress.com dag 4 (10)saramariaexenia.wordpress.com dag 4 (9)På vägen till Umeå skulle jag dubbelchecka båten, att den säkert gick som den skulle följande morgon. Vilket den inte gjorde. På grund av fotbollscupen gick den samma kväll kl.21.00 eller följande dag kl.13.30. I detta skede bestämde vi oss för att avboka hotellet avgiftsfritt och hoppa på båten samma kväll istället. Kändes lite sorgligt på ett sätt att resan fick ett så plötsligt avslut, men det kändes som att det var smartast att göra så som vi gjorde ändå.

Vi kom fram till Umeå ca. kl.14.30 och gick först en sväng på stan. Sedan åkte vi ut till Strömpilen (?) och handlade lite på Ica Maxi. Där var vi också in till Arken Zoo och köpte en souvenir år vår lilla Binkkis. Till min glädje så hann vi också besöka Ikea och plocka med oss några nödvändigheter därifrån. saramariaexenia.wordpress.com dag 4 (8)Sedan körde vi bara omkring och väntade på att båten skulle gå. På båten firade vi vår fina resa och allt som hänt under den med skärgårdsbord. Halvsov några timmar i hytten och var framme i Vasa kl.02.00. Hemma möttes vi av en glad skara hundar och min mamma. Bianca var lycklig och visste inte vem hon skulle hälsa på först. Till halv fyra satt vi uppe och pratade, då vi insåg att det nog var dags att gå och sova.

Vi hade verkligen en helt fantastisk resa. Den bästa resan, de bästa dagarna och stunderna i hela mitt liv. Jag är så glad att vi bestämde oss för att göra den här resan och vi kommer definitivt att göra om detta, på ett eller annat sätt. En resa jag kommer att minnas med värme, glädje och lycka ❤ IMG_4599 - Kopia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s