Blogivaasa samarbetar med Brändö Loppis

I samarbete med Brändö Loppis.

Den här veckan har jag rensat igenom alla skåp och garderober här hemma, i jakt på saker som ni snart skall få fynda till förmånliga priser. Med start nästa måndag 22.8 och två veckor framåt till den 4.9 skall tio bloggare från Blogivaasa gänget ha loppisbord på Brändö loppis.

Första veckan är vi sex försäljare och andra veckan är det fyra andra som säljer. Jag kommer att sälja bland annat inredning, accessoarer, böcker, mattor och mycket kläder i storlekarna S-M. Mycket kläder som är oanvända med lapparna kvar och mycket som är nästintill oanvänt. Jag har satt billiga priser på allt, från femtio cent till två euro på det mesta.  Fem euro på några plagg med lapparna kvar. Jag säljer även bort min blåa Estenom-kappsäck, så om du behöver en kappsäck för sminktillbehör, hårtillbehör eller varför inte till något annat helt annat ändamål så gå och kolla in den vid bord nummer 141.

Mera info kommer senare, men håll datumet i minnet. Brändö loppis från och med 22.8. HÄR hittar du Brändö Loppis facebooksida och HÄR hittar du eventet på facebook, där kan du även se vilka bloggare som deltar. Brändö Loppis har öppet alla dagar, så ni kan givetvis åka dit och leta fynd alla dagar!

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s