Bianca & Caisa

Som jag redan nämnde så blev Bianca och mammas Caisa goda vänner under helgen vi spenderade på Kimitoön. Senast vi var där så var Caisa så mycket mindre än Bianca, så då förstod inte Bianca sig riktigt på henne. Men nu hade hon såklart växt en hel del och de kunde leka och busa tillsammans.

Bianca har alltid god fart på då hon leker, det skall gå undan helt enkelt. Desto fortare, desto bättre. Caisa hann inte med i svängarna alla gånger, vilket egentligen var ganska bra. Däremot var Caisa lite klurig och lyckades överlista Bianca många gånger då det handlade om att ta en leksak av varann eller något liknande.

Så härligt att följa med dem och se hur de talade och kommunicerade med varann. Och allt de hittade på tillsammans, de gav oss många skratt. Under helgen hann de bland annat gräva en grop tillsammans och sedan försöka komma överens om vems grop det egentligen var. De lekte de som vi människor kan kalla ”tafatt”. De rullade runt på gräset med varann och lekte både med och utan leksaker.

Härligt att de kom så bra överens, trots att de har ganska olika lynnen. Caisa var väldigt duktig på många sätt och vis redan, med tanke på att hon bara är fyra månader. Caisa var också ganska vuxen i sitt beteende redan, mogen. Bianca är lite mera vimsig, framåt och ”på”.

Alla foton är tagna av min mamma, Åsa Österberg. Visst ser dom ut att ha kul tillsammans? 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s