En fantastisk vänskap

Igår besökte vi Biancas bästa kompis, Charlie. Bianca och Charlie blev bästa vänner redan första gången de träffades, de klickade genast. Deras vänskap är otroligt fascinerande och rolig att se på. De kommer så bra överens och har så kul ihop.

Charlie är en katt, en speciell katt. Aldrig har jag sett en katt och hund leka så bra tillsammans som Bianca och Charlie gör. De leker varken som katter gör, eller som hundar gör. De har en helt egen stil på sin lek. De rullar runt på golvet och kramas med varann och ingen är rädd för den andra.

Charlie gillar att hoppa ner från höga höjder och attackera Bianca. Han gillar också att springa mot henne och sedan hoppa upp en halv meter i luften rakt framför henne. Bianca försöker hänga med i svängarna så gott hon kan. Charlie har givetvis ett litet övertag, eftersom han är en liten ninja-katt och kan hoppa mycket högre än Bianca.

Förutom att Bianca gillar att leka med Charlie, så gillar hon även hans roliga leksaker. Jag brukar dock ta bort Charlies leksaker från henne, eftersom hon lätt tuggar sönder dem. Igår plockade jag upp katt leksakerna vartefter Bianca hittade dem, men kort därefter ser vi att Charlie sitter och slänger ner dem tillbaka åt Bianca. Vilket teamwork alltså.

En härlig vänskap mellan dessa två. Svårt att fånga på bild, men igår filmade jag dem också, så ni skall få se ett litet videoklipp inom snar framtid.Bianca och hennes bästa vän (5)Bianca och hennes bästa vän (3)Bianca och hennes bästa vän (6)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s