Så mycket jag vill

Jag har så mycket jag vill just nu. 

Jag vill göra om i tamburen. Ny matta, nya gardiner, nya hatthylla, ny skohylla. Nytt allt! Väggarna skulle jag gärna måla/tapetsera om också, men i och med att vi bor i en hyresbostad kan man inte bara göra allt man känner för. Samt att på våra träd växer det mera körsbär än pengar, så får jag hejda mig lite. Men vet ni var jag kan hitta bra utbud på hatt- och skohyllor så säg.

Jag vill ha en kompost till gården. En kompost dit jag framför allt kan slänga alla löv och annat som kommer från gården, sådant som just nu blir lite problemavfall för oss. Men gärna får komposten också ta hand om våra matrester och ge oss ny mylla vartefter. Var hittar jag en förmånlig träkompost? Alltså en sådan där trälåda, vill helst ha en sådan. Tycker de är finast. Eller kan ni rekommendera någon annan modell?

Jag vill ha nya gardiner till vardagsrummet. Hurdan modell eller färg vet jag inte än. Egentligen vill jag ha nya gardiner till hela nedre våningen.

Jag vill städa bilen, just nu finns där ett tjockt lager av båda hundhår och sand på samtliga säten. Fräscht.

Jag vill att allt på gården skall börja blomma. Röda vinbären, så jag får plocka dem och göra saft. Körsbären. Eventuellt också våra nya hallonbuskar. Fast jag vet inte alls hur de kommer att se ut i sommar. De blev planterade för några veckor sedan, hur snabbt växer de till sig och ger bär?

Så ja, jag borde tydligen vinna på lotto så jag kan göra om här hemma samt köpa min efterlängtade kompost. Städa bilen skall väl lyckas med eller utan pengar, kanske det får bli dagens projekt.

Annonser

3 reaktioner på ”Så mycket jag vill

  1. Det beror förstås på vilken typ av hatt- och skohyllor du är intresserad av, men för ett år sen köpte jag en hall-hylla som jag tycker mycket om, och nattduksbord i samma stil. Allt från Jysk. Jag tyckte att de hade ett bra utbud.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s