Bianca & Tilda

För några veckor sedan hade vi besök av ett par som var intresserade av att eventuellt skaffa hund. De hade funderat på en Sheltie och ville gärna träffa en hund av rasen, för att se hurdana de är och sådär. De kom till oss för att träffa Bianca och få svar på några frågor angående rasen. Bianca som annars kan vara ganska busig och smågalen betedde sig galant. Efter en stund lade hon sig och sov vid parets fötter. Man kan säga att hon sålde in rasen rätt så bra. Innan de åkte hem kom vi överens om att de skulle höra av sig ifall det blir ett hundköp.

För snart en vecka sedan var de här igen, men sin lilla Tilda. Fyra dagar hade Tilda varit hos dem och man såg tydligt att hon redan visste vem matte och husse var. Tilda var lite försiktig till en början, men ganska snart vågade hon sig fram till både Bianca och oss. Bianca var väldigt snäll med Tilda och bjöd henne försiktigt upp till lek.

Det är roligt att se att Bianca kommer så bra överens med små valpar och förstår att anpassa sin annars ganska vilda lek till en mer passande för de här små. Jag tror Bianca och Tilda kommer att bli goda vänner och jag anmälde oss redan frivilliga som hundvakter ifall det behövs. Så, välkommen snart igen Tilda, matte och husse.Bianca och Tilda (3)Bianca och Tilda (1)Bianca och Tilda (2)Bianca och Tilda (4)

Annonser

En reaktion på ”Bianca & Tilda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s