Lucka 19 – Tävling 3

Julkalender 4

Julkalenderns tredje och sista tävling är här. Jag hoppas att ni blev inspirerade av lucka 18, min och Biancas träningsvideo. För i denna lucka kan man nämligen vinna en KLICKER.

En klicker är ett ypperligt hjälpmedel då du tränar med din hund. Jag har skrivit några inlägg om den tidigare, du kan läsa dem här och här. Kort förklarat så är en klicker ett alternativ till att du säger ”bra” åt hunden. Då hunden gör något bra, då trycker du på knappen, det säger klick = bra, och hunden får godis. Ett klick betyder alltid att det kommer godis.

Om man är flera människor som tränar en och samma hund kanske en säger bra medan en annan säger duktigt. Men ett klick är alltid ett klick. Så länge man lär sig att klicka rätt sekund så är det effektivt, på ett enkelt sätt berättar du för hunden exakt vad du är ute efter. Det är svårt att säga ”Bra” exakt den sekund den gör rätt. Mycket lättare att klicka rätt sekund och också lättare för din hund att förstå exakt vad du vill att den skall göra.Tävling klicker saramariaexenia.wordpress (1) Tävling klicker saramariaexenia.wordpress (3)

Tävlingsreglerna lyder:

  • Skriv en kommentar på detta inlägg, så jag vet att du är med och tävlar
  • Kom ihåg att fylla i din e-mail, så att jag kan kontakta dig om du vinner
  • Du måste bo i Finland för att vara med och tävla
  • För att få en extra röst skall du dela detta på din egen blogg, facebook sida eller instagram. Om du delar det på facebook eller instagram får du gärna hänvisa till min facebooksida Saramariaexenia. Skriv i din kommentar om du gjort detta.

Tävlingen avslutas den 22.12 kl. 23.59 och vinnaren meddelas i samband med lucka 23. Vinnaren skrivs ut här samt meddelas via mejl. Lycka till!

Annonser

4 reaktioner på ”Lucka 19 – Tävling 3

  1. Hej Sara, lucka 18 var jätte SUPER, enkla saker att lära hunden på, endast den egna insatsen som kan fattas, God Jul från Jeppis, Ludde skickar en jätte kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s