Lucka 10 – Läsbart tips

Julkalender 4Jag och Bianca vill tipsa om en suverän tidning för dig som är hundägare eller annars bara hundintresserad. En tidning fylld av artiklar, tips, frågor och svar och fina bilder.

Tidningen kommer ut en gång i månaden och heter Härliga Hund. I varje nummer har de bland annat ett reportage som heter ”Månadens Ras”, där de berättar mera specifikt om just den rasen. Man kan också hitta intressanta artiklar, aktuella ämnen, tävlingar, krönikor, frågor som experter svarat på, hundens hälsa, tips och tricks och mycket mycket mera.

Där finns alltid något att läsa. Jag har prenumererat på tidningen tidigare, men inte för tillfället tyvärr. Enda minuset med tidningen är att den, som många andra tidningar, kostar ganska mycket. Då ekonomin tillåter kommer prenumerationen definitivt att återupptas.

Jag och Julia var en gång med i Härliga Hund. De skulle ha ett godistest och sökte frivilliga deltagare till det. Jag visste genast att det var uppgiften för mig och Julia, tur för oss så tyckte även redaktionen på tidningen det. Vi fick testa massa olika godis, ge vårt utlåtande och komma med i tidningen, som ni kan se här nedan.

Härliga Hund har också en hemsida där du också kan läsa olika artiklar och ta del av en hel del tips. Varje år har de en julkalender där man kan vinna fina priser, kolla in hemsidan här.

Annonser

2 reaktioner på ”Lucka 10 – Läsbart tips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s