En tränad hund & Galabiljetter

Här är vi nyligen hemkomna från kvällens hundkurs, sista träffen på denna kurs. Så nu har vi en tränad hund till tusen. Eller ja, till och från. Hehe. Nu gäller det att vara aktiva och fortsätta träna och öva flitigt, trots att kursen är slut.  En hundkurs går mycket ut på att få kunskapen i hur man tränar. Att få redskapen. Under denna kurs lärde vi oss att sitta, ligga och stå. Och även att kunna sitta, ligga och stå kvar tills man får lov att avbryta kommandot. Att hälsa fint tränade vi på. Också ögonkontakt, vilket är A och O då man tränar, lärde vi oss.

Bianca är en duktig och koncentrerad hund. Hon lär sig snabbt och är väldigt intelligent. Hon hann både lära sig nytt och repetera gammalt på den här kursen. Det är väldigt bra att få träna i nya miljöer och se andra hundar. Både matte och hund är nöjda med vad kursen gav oss. Vi kommer definitivt gå flera kurser hos Hundkonsulten.Hundkurs i Kvevlax (2)

Biljetter till Bloggalan är nu också införskaffade. Ser verkligen fram emot Galan, skall bli så kul att se alla bloggare live och inte bara på datorskärmen som man vanligtvis gör. Plus att jag går med min bästa vän, så bara det blir ju roligt. Vi ses väl på galan?

Annonser

2 reaktioner på ”En tränad hund & Galabiljetter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s