En ny årstid i ett nytt hem

Nu har det varit några frostnätter redan och morgonkylan börjar bli en del av vardagen igen. Bilrutan har blivit skrapad på morgonen och vinterjackan har fått börja krypa fram ur sitt vinteride. Vi har alltså vinter på kommande igen. Sådär som alla år, även fast man varje år blir lika chockad då man ser de där vita flingorna ligga där på marken.

Något som är lite spännande för oss just nu är den nya årstiden i vårt nya hem. Vi vet inte vad som väntar oss. Under sommaren har vi fått ha fönstren på glänt nästan dagligen, för att alls kunna sova på övre våningen. Nu har vi fått byta ut det till att elda i spisen och klicka på värmepumpen ibland. Eldandet är i och för sig bara en mysfaktor, men i alla fall.

I vår hyra ingår det snöskottning av framsidan av gården, vilket inte känns helt fel. Snöskottning är inte min favoritsyssla, gräver mig nästan hellre fram genom snöhögarna. Trots det önskar jag att vi får en fin, vit och kall vinter detta år. Det känns dumt att ha fyra olika årstider, då de snart börjar likna varann väldigt mycket. Ska de va, så ska de va ordentligt.

saramariaexenia.wordpress (9)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s