Ett kärt återseende mellan hund, get och åsna

Märklig rubrik, hmm. Lite kanske. Men det är exakt det som det handlar om, ett kärt återseende. Återseende åtminstone. Kom på att jag aldrig visat er dessa bilder tidigare, så därför passar jag på att göra det nu.

Då Bianca var liten fick hon vara med och se det mesta, både saker, människor och djur. Ett djur hon fick se var getter. Bianca har den lyxen att hon har en uppfödare som arbetar på en plats med massa djur, så därmed fick hon också se alla möjliga djur. På bilden nedan är hon 10 veckor, modigt och vågat sticker hon galant in nosen i getens hage.1518260_10203914483074819_8477130682126130716_oimg_0797Den här bilden här nedan är däremot tagen denna sommar, då hon semestrade en vecka i Södra Finland. Samma getter, samma Bianca. Lika modigt och vågat sticker hon in nosen i hagen.Bianca på semester (2)Inte bara getter hon hälsade på, utan även åsnor. Hur coolt är inte det? Åsnor liksom, cooolt. Denna sommar fick hon äntligen se sina kära åsnor igen. Fast av bilderna att döma så tror jag hon gillade getterna bättre.mg_0941Bianca på semester (1) Alla bilder är tagna av Åsa Österberg.

Annonser

4 reaktioner på ”Ett kärt återseende mellan hund, get och åsna

  1. Undrar vad Diiva skulle säga om dem? Hon är åtminstone rädd för hästar. När vi är ute och går, passerar vi hästhagar ibland, och hästarna vill gärna komma fram till stängslet och titta. Då gör Diiva en så stor krok runt mig som möjligt och vill snabbt komma förbi 🙂

    1. Ja, hästarna kan säkert vara lite skrämmande. Där är ju lite storleksskillnad:) Jag var faktiskt inte själv med då Bianca träffade på dessa djur, men hon ser inte speciellt rädd ut och vad jag fick höra så var hon inte det heller. Alla är de olika våra små djur:)

  2. oh så härligt att se olika djur bekanta sig med varann, tycker det är speciellt vackert då helt olika sorts djur utvecklar äkta vänskap 🙂 Tror Bianca mycket väl skulle kunna göra det med dessa djur ifall hon umgicks med dem varje dag! Nu är det väl mest nyfikenhet det handlar om 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s