Mera midsommar

Klarar ni av några midsommar bilder ännu? Kan i alla fall trösta er med att mina bilder inte skriker midsommar, vi kan rätt och slätt kalla dem natur- och djur bilder. Då jag för en gång skull tryckte på kameraknappen så måste jag ju också visa er bilderna jag tog.

På midsommarlördagen började vi dagen med en Dallas Pizza. Goda pizzor de har där. Sedan började round två med eldning av badtunnan. Vi körde samma koncept som på fredagen, grillade, badade bastu och tunna. Gänget blev lite större på lördagen och det var riktigt bra stämning.

Bianca var såklart med hela helgen och njöt till tusen. Hon fick vara lös och springa fritt från fredag till söndag och morgon till kväll. Hon var super duktig och bevisade verkligen hur lätt hon är att ha med på såna här tillställningar. Hon hölls på gården utan problem och kom överens med alla. På lördagen kom också hennes kompis Jessi och hälsade på. Även om Bianca önskade att Jessi skulle ha lekt lite mera med henne så blev hon nog glad av besöket tror jag. De har träffas förut, men inte på länge pga. Biancas sjukdom och aldrig sprungit lösa tillsammans på det här sättet.

Lördagen var en riktigt fin och trevlig kväll. Vi hade verkligen tur med vädret, de hade lovat så mycket sämre. Vi var förberedda på gummistövlar och regnjackor helgen lång, men istället kunde man nästan ha shorts och ta sig ett dopp. Tack alla inblandade, det här gör vi om!

Midsommar 2 (1) Midsommar 2 (4) Midsommar 2 (11)Midsommar 2 (12) Midsommar 2 (10) Midsommar 2 (3) Midsommar 2 (5) Midsommar 2 (6) Midsommar 1 (11)

Annonser

2 reaktioner på ”Mera midsommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s