Det börjar kännas som hemma

Nu börjar det här stället verkligen kännas som hemma. Inga pafflådor i städskrubben längre, inga plastpåsar med diverse prylar som ligger och skräpar och inga saker som är totalt vilse. I alla fall inte här på nedre våningen, övre våningen är en annan historia. Det är så skön känsla. Alla stora måsten börjar vara avprickade och snart kan vi bara njuta och ha det bra här, vilket vi givetvis nog redan har gjort och kan göra.

Det här är fjärde lägenheten jag bor i. Hittills har alla varit så kallade studielägenheter och inredda enligt det också. För första gången nu ser detta hem ut som jag, ursäkta vi, verkligen vill. Helt vår stil. Smak. Tycke. Vi har en härlig blandning av gammalt och nytt, jordnära färger och vitt, opersonliga småprylar och väldigt personliga detaljer. Fast jag vet inte om jag borde kalla detta lägenhet, kanske mera hus? Känns inte alls som en lägenhet. Enda gången man vet av att man har grannar är då man besöker badrummet och hör grannpojken sjunga.

Dock är jag fortfarande femtio procent studerande, så riktigt allt man vill ha har man inte råd med. Hittills har vi fyndat otroligt bra saker, i princip allting hos oss är ny-gamla möbler i väldigt bra skick. Men nu sinar det i plånboken och kontot skriker på hjälp, så även om det kliar i fingrarna att fortsätta inreda så nöjer vi oss ett tag med vad vi har nu. Och det kan vi bra göra, trivs mycket bra med allt i nuläget.

Den här söta byrån genomgick en förvandling i torsdags, skall ge er en före och efter bild senare. Men visst är den söt? Är smått förälskad i den. Smått och smått. Väldigt.

IMG_1695

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s