En vecka senare

Idag har vi bott här i en vecka, känns faktiskt längre. Det känns ännu lite som att vi är på semester och skall snart återvända hem. Att vi verkligen bor här har inte gått hem i huvudet ännu. Igår körde jag förbi min gamla lägenhet, att se någon annan ha gardiner där i fönstret gjorde det hela lite mera verkligt.  

Vi bor faktiskt här nu. Igår var jag ledig och satsade dagen på att försöka få nedre våningen under kontroll. Hann med en hel del och nedre våningen är nu faktiskt så bra att vi kan börja röra oss både uppåt och utåt. Här nere har vi alltså köket, vardagsrummet, badrummet, en skrubb och  tamburen, eller egentligen två tamburer. En genast då man kommer in och ytterligare en då man kommer in genom den andra dörren.

Under helgen skall vi satsa på trädgården lite grann. Vi skall försöka hinna få upp staketet vi planerat sätta runt gården. Ett grönsaksland skall grävas och blomlandet rensas. Skönt med så stor gård, det finns så mycket möjligheter. Härligt att kunna odla lite grönsaker på sin egen gård, äta middag på terassen, se Bianca leka på gräsmattan och blommorna frodas. Sen att jag inte har gröna fingrar för fem penni, det är bara en liten parentes.

Igår fyndade jag nya kuddar till vardagsrummet, gillar dem verkligen. Hela nedre våningen går i väldigt jordnära färger, mycket beige och brunt. Vi trivs bra med detta och det passar också väldigt bra här. Ni skall nog få se någon helhetsbild senare, lite i taget.

Vardagsrum (4)Vardagsrum (2)

Annonser

4 reaktioner på ”En vecka senare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s