Garderoben fick sig ett ansiktslyft

Ni vet känslan då man flyttat, eller annars bara har nåt kul på gång. Man vill helst inte lämna den situationen alls, man vill helst ägna sig åt det dygnet runt. Ibland måste man ändå sova och ibland måste man ändå jobba eller gå i skolan. Vilket jag måste idag. Jag lämnade flyttkaoset blandat med vardagskaoset som nu också infunnit sig, och åkte till Tammerfors över dagen. Börjar en kurs om kroppsbehandlingar idag.

Vi hann i alla fall med mycket under helgen. Vi packade upp massor, röjde lite här och där och tog tag i ett av de största projekten vi hade – garderoben. I vårt sovrum finns två spegel skjutdörrar. Bakom dem finns min efterlängtadc Walk in Closet. Den är inte enorm, men alldeles tillräcklig. Man kan gå där inne, röra sig där och behöver inte kasta ut alla kläder på golvet för att se vad man har. Då vi flyttade hit var det ett enda stort tomrum med tre väldigt ogenomtänkta och opraktiska hyllor. Utrymmet var inte utnyttjat till max och den var allmänt ofunktionell och hade dessutom lite hål i väggarna här som var. Vi bestämde snabbt att den behövde åtgärdas.

Vår fastighetsskötare lappade och spacklade hålen och sedan tog vi över. Vi slipade de spacklade ytorna lite grann och målade därefter väggarna vita. Vi valde att sätta in två klädstänger, tre långa klädhyllor samt två små så kallade hatthyllor. Med lite måttband, skruvar och borrar samt en hjälpande hand från en vän fick vi upp alla hyllor och stänger igår. Väldigt skönt, nu har vi äntligen en klädgarderob. Nu slipper vi ha kläderna liggandes i kappsäckar överallt. Jag är mycket nöjd med garderoben. Nu utnyttjar vi verkligen utrymmet som finns och snygg är den också. Check, Check på What to do listan. Jag får tacka min goda vän och min nyblivna sambo för ett gott samarbete. Här får ni se lite före och efter bilder, vad tycks?GARDEROB FÖRE GARDEROBEN EFTER

Annonser

En reaktion på ”Garderoben fick sig ett ansiktslyft

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s