En ny dörr öppnas

Hej igen, helgen kom och helgen gick. Hjärnan går ännu på repeat här, men börjar kanske lugna sig sådär småningom. En hel del saker har fått checkas av på våran to-do list och möblerna börjar hitta sin plats i nya lägenheten. Den gamla lägenheten däremot, ett enda kaos. Trots att alla skåp i princip är tomma och jag nu sitter på golvet och äter frukost så är det ändå kaos. Lite kläder i en låda där, en gaffel i en plastkass där, ja ni vet.

Under helgen har vi fått in alla vardagsrumsmöbler i nya lägenheten, sovrummet börjar bli klart och även alla köksskåp börjar se okej ut. Gästrummet står ännu tomt och ett annat rum på övre våningen är smockat med alla extra möbler. No panic, allt kommer att hitta sin plats förr eller senare.

En grej vi (läs: han) har fixat under helgen är en dörr. Bredvid vår öppna spis i vardagsrummet fanns det ett dörrhål utan dörr. Vi störde oss lite grann på det och ville gärna åtgärda saken. Att hitta en dörr med dessa mått var inte lätt. Tur så har jag en händig karl som ändå snabbt fixade in en skjutdörr där. Utrymmet i sig fungerar endast som ett litet vedförråd, så vi har gärna en dörr så man inte behöver stirra på vedhögar och gamla kartonger och tidningar varje gång man njuter av en brasa framför tv:n. Med det sagt skall ni även få se före och efter bilder, och de första bilderna från lägenheten.

bild 5bild 3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s