En luddig historia

Ni minns Bianca och hennes BFF?  Tror bestämt jag nämnt honom här på bloggen någon gång. Hennes stora nalle alltså. Nallen som en gång var min, men på något konstigt vis blev hennes. Vad gör man då en 9 veckors valp visar klart och tydligt att den här nalle är hennes bästa vän, att hennes liv blir komplett med den och hon därför inte kan leva utan den. Jo, man ger henne den.

Ända sen Bianca var nio veckor gammal har hon alltså levt tätt intill den här nallen. På dagarna busar hon med honom, brottningsmatcher och fajter. På kvällarna gosar hon med honom, hon lägger sig mellan hans ben, kramar om ena benet på honom med båda tassarna och smakar lite på hans lår. Då klockan blir elva på kvällen söker hon sig till nallen för att sova, där sover hon oftast hela natten. Nallen har alltid varit hennes trygghet och goda vän. Hon gnyr genast nallen är uppe någonstans så att hon inte slipper åt honom. IMG_1485

Min största rädsla har nu varit att den här nallen en dag kommer att gå sönder. Vad gör vi då? Syr, lappar åt återigen syr?  Idag var dagen kommen. Nallen har sett sina bättre dagar. Jag vaknade till en luddig katastrof. Mycket ludd på golvet, mycket ludd i Biancas mun, men fram för allt väldigt lite ludd i nallen. Jag kommer att göra mitt bästa för att lappa hennes nalle. Men sanningen är att nallen knappast har många dagar kvar. Även om jag syr honom, så misstänker jag att vi har en luddig katastrof framför oss snart igen.

Tiden får utvisa hur ett eventuellt liv utan nallen kommer att bli. Eftersom Bianca inte läser detta kan jag ju berätta att livet utan nallen kan bli helt skönt för mig, slipper en slemmig stor nalle liggandes på golvet dygnet runt. Bianca håller dock knappast med. Jag har inte haft hjärta att göra mig av med honom tidigare, eftersom jag ser hur mycket hon tycker om honom. Som sagt, tiden får utvisa. Med den luddiga historien säger vi Godmorgon!

Annonser

3 reaktioner på ”En luddig historia

  1. I Ekenäs finns en nalle som söker ett nytt hem. Kanske inte riktigt lika stor som Biancas favorit…, men kunde den eventuellt vara en ersättare. men det är väl bara att skjuta opp problemet.

    1. Så roligt! Jag hade redan hopp att kunna rädda den här nallen, men tillståndet har förvärrats, så vi får se nu. Bianca tar gärna emot Ekenäs-nallen. Utan nalle är väl inget alternativ för henne antar jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s