Fria fötter igen

Äntligen, vi är bandagefria! Då jag kom hem på onsdag tog jag bort bandaget på Bianca och hittade två smala ben där under. Benen fanns kvar men såg mycket skörare och smalare ut än sist jag såg dem. De hade nog tagit mera ”stryk” än jag trodde. Sedan är jag väl också van med att se de där tjocka bandagebenen, så de ser ännu skörare ut än vad de egentligen är. Delvis saknar hon ännu päls på dem, eftersom de var tvungna att raka bort pälsen vid operationen. Man ser också att musklerna försvunnit till viss del. Man ser egentligen inte något tydligt sår, det har läkt bra och ser fint ut.

Igår hade vi en riktig spa-dag med Bianca. Då matte nu en gång arbetar på spa, så måste man ta tillvara på kunskapen hemma också.Tvättade upp henne, klippte klorna, smörjde in tassarna, friserade pälsen på tassarna som var som vildvuxna buskar, kammade och borstade både päls och tänder. Tror inte hon uppskattade det lika mycket som kunderna på jobbet. Men nu är vi rena och fräscha och redo att lämna denna sjukdomsperiod bakom oss och gå vidare. IMG_1606 - Kopia

Nästa vecka har vi vårt första möte med fysioterapeuten, så då vet vi mera hur den kommande tiden ser ut. Hoppas att hon säger att benen ser bra ut med tanke på omständigheterna och att vi snart får börja gå i alla fall kortare promenader. Enligt veterinären skulle jag få ha henne att springa fritt redan om två veckor, men det känns inte helt säkert. Har en tanke i huvudet att det nog är bättre att sakta mak bygga upp musklerna förrän man springer ut i skogen. Får se vad de säger på WasaActiveDog. Spring fritt ni som kan, vi tar det lite lugnare ännu en tid.

Annonser

3 reaktioner på ”Fria fötter igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s