Lägenheter och Söndriga Tänder

Alltså vilken vecka. Hur skall man sammanfatta den riktigt. Det blev ingen storstädning som planerat, det blev inget skären besök som planerat (men det måste vi avboka redan då bianca blev sjuk) och det blev heller inget ”läsa alla böcker jag inte hunnit” denna vecka. Den har varit fylld med tankar, känslor och funderingar. Det rätta ordet jag söker är kanske lägenhets-sök. Vi letar nämligen lägenhet. Veckan har gått åt att se på lägenheter, googla firmor som hyr ut lägenheter och att köra runt för att kolla olika områden. Vi har sett ett tiotal lägenheter redan denna vecka, vissa var helt opassande för oss och vissa var snäppet bättre. Vi hittade en som föll oss helt i smaken. Vi anmälde vårt intresse för den, satt här hemma och drömde oss bort. Tänkte redan ut var vi skulle ha vilka möbler och hur vårt liv skulle se ut i vår nya lägenhet. Feeel. Det skulle vi inte ha gjort. Lägenheten gick nämligen åt ett äldre par. Det harmade så otroligt, men det är som det är. Bara att leta vidare. 

Att se och söka efter lägenheter är verkligen kul, samtidigt som det tar massor av ens energi. Vi har varit helt slut i våra huvuden efter allt lägenhets-sök. Efter att vi fick veta att vi inte fick den lägenheten vi ville ha, så tog vi några dagars andningspaus. Men vi letar nog aktivt ännu, så om du vet om någon 3 rum + kök i Vasa så säg till. Det måste vara tillåtet med en liten Bianca i lägenheten och den får gärna ha balkong eller terass. Höghus eller Radhus spelar ingen roll. Förhoppningsvis hittar vi någon passande så att vi kan genomföra flytten innan sommaren är här.

IMG_1603

Bianca situationen är inte förändrad. Hon är lika duktig ännu. Går med strumporna på här hemma och väntar på bättre tider. Vi sover, myser och tuggar lite ben ibland. Hon äter lite sämre än vanligt, men det är troligtvis för att hon inte gör av med energi heller. Med tanke på att hon inte slipper och göra av med speciellt mycket fysisk energi, så är hon helt fantastiskt. Vilar, sover och accepterar läget som det är. Imorgon skall vi till Seinäjoki igen på operation två. Dra ut den söndriga tanden, ta bort stygnen och byta bandage. Så denna vecka blir säkert lite kämpigare igen, men vi är också ett steg närmare mot en totalt frisk Bianca igen. 

Annonser

En reaktion på ”Lägenheter och Söndriga Tänder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s