En nervös morgon

Det är tidig morgon och vi är vakna och redo. Idag är det operationsdag, vi skall snart bege oss mot Seinäjoki där hon skall opereras. Där finns en ortoped som är specialist på dessa saker och jag hoppas jag kan lita fullständigt på honom. Har aldrig tidigare varit till Seinäjoki, aldrig tidigare besökt denna djurklinik och aldrig tidigare träffat någon i personalen. Väldigt nervöst är det då man skall överlåta ens allt här i världen åt främlingar. Dock är det främlingar som borde veta vad de håller på med och jag måste lita på dem. Det kommer jag nog att göra också, blir säkert lugnare bara jag får träffa veterinären och tala med honom. Dom kommer nog att ta bra hand om min lilla tjej. bild

Nu vill jag få detta överstökat och återvända hem med min gamla fina Bianca. Bianca som hon alltid varit. Just nu är hon inte riktigt sig själv, säkert för att hennes kropp inte fungerar som hon är van. Det känns konstigt och hon beter sig därefter. Men vi skall få ändring på det nu. Jag hoppas hon kommer att hantera och anpassa sig till situationen bra. Hon är en väldigt duktig liten hund, jag tror på henne. Håll tummarna för oss idag så uppdaterar jag då vi är tillbaka hemma och läget är under kontroll.

Annonser

4 reaktioner på ”En nervös morgon

  1. Oj nej! Läste just om Biancas bekymmer och kan riktigt känna din oro! Fia opererades ju i höstas och jisses vilken tung period det var. Man blir så orolig! Men du kan vara lugn gällande kliniken i Sjoki! Var där med Fia då hon ännu var valp och de är väldigt trevliga och kunniga där! Var bara beredd på att hon kmr va väldigt ynklig och nedstämd efter operationen. Fia var halvt deprimerad första två veckorna efteråt operationen och jag kände mig som världens sämsta matte som hade låtit henne opereras men sen i takt med att allt läkte blev hon också mer och mer sig själv och nu är allt precis som förr! Lycka till! 🙂

    1. Var riktigt nöjd med kliniken i Seinäjoki faktiskt. Kändes bra att lämna henne i deras händer. Precis som du säger så kändes de kunniga och trevliga där. Lite ynklig har hon varit, men är redan mera sig själv idag än igår. Jag är hoppfull över att detta kommer gå riktigt bra. Troligen är man själv oroligare än vad hundarna är och känner sig värre än man borde, man gör ju vad som är bäst för dem trots allt 🙂 Tack:)

  2. Hej! Såg på sk-gruppen att nåt var på tok med Bianca. Hoppas allt med operationen gått bra! Det är så tråkigt då sånt där händer, men bra förstås att diagnos ställts och att tillfrisknande är möjligt!. Styrkepulver till er *ching ching* 🙂 Ha det fint!

    1. Hej! Operationen gick bra, nu är vi hemma och återhämtar oss. Ja,verkligen tråkigt. Men precis som du säger, bra med diagnos så man kan åtgärda saken. Nog skall hon bli bra igen nog! Tack för din fina kommentar vännen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s