Vardagslyx

Då vi var på bloggkväll hos Marika i Replot fick vi med oss en finfin goodiebag. Den innehöll bland annat en härlig flytande handtvål från Method, en ansiktsolja från Jurlique och ett presentkort till en ansiktsbehandling. Idag har jag använt mig av mitt presentkort. Tänkte det passar bra nu under den annars ganska dystra vintern att unna sig en ansiktsbehandling.

Marikas kombinerade lilla butik och salong är väldigt mysig. Marika är härligheten själv, så finns inte en orsak till varför man inte skulle åka dit. Då jag kom dit blev jag genast väl omhändertagen och ansiktsbehandlingen som jag fick var underbar. Den gjordes med hudvårdsserien Jurlique och innehöll rengöring, peeling, mask, slutkrämer och ännu till på det en gudomlig ansikts- och hårbotten massage. Även axlarna masserades. Ansiktsbehandlingen i sig var avslappnande, men samtidigt vårdande. Jag bokstavligen kände hur produkterna arbetade i huden. Efteråt kändes det härligt och uppfräschande i huden. Jag kan bara varmt rekommendera er att åka till henne och prova på. Eller att köpa ett presentkort till någon av era nära och kära, vändagen är på kommande. VinkVink.

Home of Kikas-saramariaexenia.wordpress (9)

Marika säljer olika slags inredningsprodukter, rengöringsprodukter till hemmet, mineral make-up av märket Inika och hudvårdsserien Jurlique. Jag har nu själv börjat använda denna Jurlique serie, som jag blev så fäst vid under bloggkvällen. Ett inlägg med mina personliga åsikter om Jurlique hudvårdssprodukter på kommande.

Här kommer du blogginlägget jag skrev om Bloggkvällen på Home of Kikas och här kommer du till hennes hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s