Bloggkväll på Home of Kikas

Igår hade jag turen att få delta i en bloggkväll i Replot hos Home of Kikas. Home of Kikas är en inredningsbutik som även erbjuder behandlingar med hudvårdsserien Jurlique. Home of Kikas har även en nätbutik, all information och hemsidan hittar du här. Här hittar man ekologiska hudvårdsprodukter och rengöringsprodukter för hemmet. Även inredningsprylar av alla de slag, allt från dynor, lampor och vaser till doftljus.home of kikas- saramariaexenia.wordpress.com Home of Kikas-saramariaexenia.wordpress (4) Home of Kikas-saramariaexenia.wordpress (3) Home of Kikas-saramariaexenia.wordpress (17) Home of Kikas-saramariaexenia.wordpress (9)

Hos Marika, som ägaren till denna mysiga butik heter, blev vi bjudna på supergod paj med sallad, choklad, glögg och pepparkakor. Vi fick även en goodiebag med oss hem, den innehöll bland annat en handtvål som doftar så härligt, testers från Jurlique serien och en ansiktsolja från samma serie. Sedan fick vi ännu varsitt presentkort till en ansiktsbehandling. Hur härligt är inte det?Home of Kikas-saramariaexenia.wordpress (8) Home of Kikas-saramariaexenia.wordpress (6) Home of Kikas-saramariaexenia.wordpress (11)

Det som jag verkligen blev intresserad och nyfiken på var just hudvårdsserien Jurlique. Fick testa på några av produkterna i en snabb ansiktsbehandling och de kändes fantastiska. Redan då jag satt i bilen påväg hem funderade jag starkt på att vända om och köpa hem av produkterna. Och i skrivande stund tror jag bestämt jag skall klicka hem några produkter från nätsidan, sen bara ekonomin tillåter. Tycker absolut man borde satsa på ordentliga produkter till ansiktet, och är de ekologiska till på köpet är det ju bara plus.Home of Kikas-saramariaexenia.wordpress (10) Home of Kikas-saramariaexenia.wordpress (12) Home of Kikas-saramariaexenia.wordpress (13) Home of Kikas-saramariaexenia.wordpress (14) Home of Kikas-saramariaexenia.wordpress (15)

En sak som jag också fastnade för var detta ljus från Klinta som ni ser på bilden nedan. Det är ett doftljus som även kan användas som massageolja. Ljuset blir alltså högst 55 grader varmt (om jag minns rätt) och man kan doppa fingrarna rakt ner i det och antingen smörja in händerna med oljan eller använda det som massageolja. Testade att doppa fingrarna i ljuset som doftade mörk choklad och marsipan igår. Och alltså mina händer doftade himmelriket hela kvällen, ännu i morse fanns den där doften kvar. Och de blev verkligen återfuktade. Var tvungen att köpa med mig ett hem. Home of Kikas-saramariaexenia.wordpress (2) Home of Kikas-saramariaexenia.wordpress (1) Home of Kikas-saramariaexenia.wordpress (18) Home of Kikas-saramariaexenia.wordpress (5) Home of Kikas-saramariaexenia.wordpress (16)Marika var en härlig och mysig person. Man kände sig genast välkommen då man kom dit. Rekommenderar er verkligen att besöka denna lilla butik om ni har möjlighet. Där blir man verkligen inspirerad och man skulle helst ta med sig hela butiken hem. Besök Home of Kikas, gör det. Hon hittas även på både Facebook och Instagram under samma namn. Förutom Klinta och Jurlique hittar man även mineralsminket Inika hos Marika. Johanna var en av de andra bloggarna som deltog i träffen igår, här på hennes blogg kan du se mera bilder och läsa lite mera.

 

4 reaktioner på ”Bloggkväll på Home of Kikas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s