Tio saker ni inte visste om mig

Godmorgon. Ligger i sängen och dricker mitt morgonkaffe samtidigt som jag kollar runt på bloggar och dylikt. Bra start på morgonen. Klickade in mig på Finlandssvenska bloggare bloggen som jag berättade om igår. Där hittar man många bra tips ifall man har bloggtorka. Så hakar nu på tipset tio saker ni inte visste om mig, här kommer de:

Tål inte kaos, och då menar jag smått som stort. Om jag vet att en byrålåda borde städas, då snurrar byrålådan i mitt huvud ända tills jag gjort det. Hela dagen kan kretsa kring byrålådan. Alltid nu som då måste jag städa igenom lägenheten från golv till tak. Gå igenom varje vrå, då är det ordning i hemmet det är också ordning i mitt huvud.

– Skriver To-do-listor, skriver dem nästan varje dag. Där kan finnas med allt från att föra roskisen till att lacka naglarna. Allt måste skrivas ner. Kontrollfreak, tror nog det ja.

Kan inte somna utan att se på något, måste alltid somna till en serie eller film. Speciellt om jag sover ensam. Oftast somnar jag till serien, vaknar mitt på natten och startar om avsnittet och fortsätter därefter sova.

Är inte kinkig, äter nästan allt. Förutom Oliver och Getost. Det vägrar jag äta.

Glädje

Makaronilåda och köttbullar är bästa maten någonsin. Med lingonsylt. Älskar lingonsylt!

– Jag har haft fyra kaniner i mitt liv, varav alla hade ”väldigt kreativa” namn; Pelle, Mjukis, Lakrits och Pricken. Pelle blev tagen av räven och Pricken rymde. Vad som hände med de andra två minns jag inte, men Mjukis och Lakrits var nog mina favoriter.

Var (är) galen i mjukisdjur. Varenda jul då jag var liten önskade jag mig mjukisdjur till julklapp. Ända tills min pappa sade jag kanske borde börja önska något annat, det var väl vid 13-års åldern. Hemmahemma har jag ännu massa mjukisdjur och i lägenheten finns nog också en nalle eller två.

Folk uppfattar mig ibland som arrogant pga. av min blyghet. Det tar rätt så länge för mig att öppna mig för folk och visa mitt rätta jag, så det har hänt att folk trott jag varit arrogant istället för blyg. Så ge mig bara lite tid, så ser du nog vem jag egentligen är.

Då jag drömmer mardrömmar om någon när eller kär så måste jag kolla att de är okej, även fast jag givetvis fattar att det bara var en dröm.

Jag hatar att gymma. Jag har ett gymkort, jag går på gym. Men jag hatar det. Visst är det härligt då det är gjort och visst mår man bra av det. Jag gör det endast för att hålla mig i form och för att jag mår bättre av att röra på mig. Gör det inte för att jag tycker det är roligt.

Där var de. Nu skall jag försöka slita mig från sängen och bli lite effektiv. Bianca har redan påbörjat sin förmiddagstupplur, så gäller att passa på att städa eller något liknande då man inte har en vovve i byxbenen.  Din tur, vad vet vi inte om just dig?

Annonser

2 reaktioner på ”Tio saker ni inte visste om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s