Den lilla busen

Dagarna går och Bianca blir allt mera hemma här. Vi har redan hunnit med en hel del miljöträning och socialisering, vilket denna ras verkligen behöver. Sheltisar brukar vara ganska skygga och misstänksamma mot det mesta, men Bianca verkar vara en liten tuffing. Inget har skrämt henne speciellt mycket hittills. Golvrakan i duschhörnan var lite konstig tyckte hon och stuprännorna är märkvärdiga saker, annars är det full fart framåt.

På måndagen besökte vi hennes bror Mårten igen, de lekte lite men annars tror jag inte de hade saknat varandra speciellt mycket. Bianca fick även leka med två andra Minimix hundar där, några storlekar större dock. Igår besökte vi djurbutiken, där vi såg på kaniner och fiskar samt köpte lite tuggben och annat gott. Vi provade också på att åka hiss och besökte Citymarkets parkeringshall. På kvällen var blivande ”husse” på besök, och de fattade tycke för varandra direkt. Imorse träffade vi på en trevlig kvinna på trottoaren. Hon hälsade på Bianca och Bianca hälsade på henne. Och ikväll skall vi besöka en annan Minimix valp här i Vasa.

I övrigt är hon en valp med mycket energi, förutom då hon sover. Hon utforskar allt och alla med sina små vassa tänder och älskar både sina leksaker och roliga människor. Hon är en duktig liten valp och man ser nästan  hur hon utvecklas dag för dag. Nätterna börjar redan gå relativt bra och på morgonen stiger vi upp kring sex. Sover, äter, leker, sover igen, äter, leker, sover…Och så vidare. Detta måste ju vara ungefär som att ha ett litet barn?IMG_0249

Imorgon skall jag och jobba igen. Tur har jag mammor och mommor i flera upplagor här som är hundvakt då.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s